ANSØGNING TIL SPECIALEPLADSER EFTERÅRET 2016

FAPIA åbner for ansøgning til specialepladser til efterårssemesteret mandag d. 15. august og igen onsdag d. 17. august. Kontoret åbner 12.30 begge dage. Ansøgningen foregår efter først-til-mølle princippet. Efter disse to dage kan ansøgninger afleveres i kontorets almindelige åbningstid mandag-torsdag fra 12.30 til 13.15.

Søgningen om en specialeplads foregår ved, at man udfylder en specialepladsansøgning, som kan findes på www.Fapia.dk. Denne printes ud og afleveres på kontoret – den kan ikke sendes pr. mail. Der kan afleveres én ansøgning pr. person.

Information om specialepladser og regler for brugen af den kan findes påwww.Fapia.dk.

D. 15. og 17. august vil kontoret udelukkende tage imod ansøgninger til specialepladser. Der vil ikke være mulighed for køb og evt. kompendieafhentning.

Spørgsmål kan stilles her eller pr. mail på: SpecialepladsPI@gmail.com

Vi ses på FAPIA-kontoret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.