FAPIA

Alt I Fapia
Hvad fa´en er FAPIA?
FAPIA er Foreningen Af Psykologistuderende I Aarhus. Vi er en forening med formålet at gøre studiet mere behageligt, bedre, lettere og federe for de psykologistuderende i Århus.
Hvordan gør I liiige det?
Vi sørger for at gøre informationer tilgængelige, så du kan følge med i, hvad der foregår på studiet. Vi giver økonomisk støtte til sociale og faglige arrangementer – hvis du er ved at lave et arrangement for psykologistuderende, kan du ansøge om støtte til dette. Det er desuden FAPIA, der har indkøbt de to fodboldborde i kantinen til de studerende, ligesom vi også står for de kopimaskiner, som de studerende kan anvende. Vi har også en massageordning, så studerende kan booke en tid hos en massør på instutittet billigt.
Hvordan bliver man medlem?
Medlemmer af FAPIA får rabat på kompendier, kopikort, kurser, fester, massage. Som medlem af FAPIA modtager du desuden medlemsbladet Psyklen, som en gruppe frivillige studerende står for. Man køber medlemsskab på FAPIA-kontoret (125 kr / halvt år, 175 kr / helt år), hvor du også kan købe studierelevante ting som kopikort, materialer til indbinding, tilmelde dig til kurser og meget mere. Se mere om dette under Kontoret.
Vil du være med?
FAPIA styres af FAPIA-bestyrelsen, som vælges på den årlige generalforsamling i marts måned. Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen, kan du kigge ind på FAPIA-kontoret og høre nærmere om, hvad der ligger i arbejdet. Bestyrelsen mødes typisk hver 3. uge og arbejder med studiemiljøet, salg af materialer til studiet og meget meget mere. Det er spændende at være med, og hvis du er frisk på at give en hånd med, kan vi garantere at du får et meget bedre indblik i studiemiljøet på psykologisk instuttet – og det er fedt! Det er desuden bestyrelsen, som dagligt driver FAPIA-kontoret.

Læs mere om FAPIA-kontoret, og hvad du kan

 

 

bruge det ti

 

Brug dropdown-menuen for at udforske, hvem som sidder i FAPIA-bestyrelsen, læse referater fra de månedlige bestyrelsesmøder og tjekke fordele ved at være medlem ud.