FAPIA

Alt I Fapia
Hvad fa´en er FAPIA?
FAPIA er Foreningen Af Psykologistuderende I Aarhus. Vi er en forening med formålet at gøre studiet mere behageligt, bedre, lettere og federe for de psykologistuderende i Århus.
Hvordan gør I liiige det?
Vi sørger for at gøre informationer tilgængelige, så du kan følge med i, hvad der foregår på studiet. Vi giver økonomisk støtte til sociale og faglige arrangementer – hvis du er ved at lave et arrangement for psykologistuderende, kan du ansøge om støtte til dette. Det er desuden FAPIA, der har indkøbt de to fodboldborde i kantinen til de studerende, ligesom vi også står for de kopimaskiner, som de studerende kan anvende. Vi har også en massageordning, så studerende kan booke en tid hos en massør på instutittet billigt.
Hvordan bliver man medlem?
Medlemmer af FAPIA får rabat på kompendier, kopikort, kurser, fester, massage. Som medlem af FAPIA modtager du desuden medlemsbladet Psyklen, som en gruppe frivillige studerende står for. Man køber medlemsskab på FAPIA-kontoret (125 kr / halvt år, 175 kr / helt år), hvor du også kan købe studierelevante ting som kopikort, materialer til indbinding, tilmelde dig til kurser og meget mere. Se mere om dette under Kontoret.
Vil du være med?
FAPIA styres af FAPIA-bestyrelsen, som vælges på den årlige generalforsamling i marts måned. Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen, kan du kigge ind på FAPIA-kontoret og høre nærmere om, hvad der ligger i arbejdet. Bestyrelsen mødes typisk hver 3. uge og arbejder med studiemiljøet, salg af materialer til studiet og meget meget mere. Det er spændende at være med, og hvis du er frisk på at give en hånd med, kan vi garantere at du får et meget bedre indblik i studiemiljøet på psykologisk instuttet – og det er fedt! Det er desuden bestyrelsen, som dagligt driver FAPIA-kontoret.

Læs mere om FAPIA-kontoret, og hvad du kan

 

 

bruge det ti

 

Hvad er FAPIA?

FAPIA er Foreningen Af Psykologistuderende I Aarhus. Vi er en forening med det formål at gøre studiet mere behageligt, bedre, lettere og federe for de psykologistuderende på Psykologisk Institut. Foreningen består af en bestyrelse, der bliver valgt ved den årlige generalforsamling, samt forskellige underudvalg.

Hvad gør FAPIA?

FAPIA er en paraplyorganisation, der yder økonomisk støtte til diverse underudvalg på psykologi, herunder: Kursusgruppen, Festudvalget, Cafeudvalget, Psyklen, PsykBand, Skituren, Julerevyen og Sommerlejren. Derudover administrerer vi FapiaFonden, der er DIN mulighed for at søge penge til afholdelse af diverse arrangementer, der er til glæde for dine medstuderende. Fondens kapital er på 7.000 kr. pr. år, så hold dig ikke tilbage – send os en ansøgning!

Foruden at yde økonomisk støtte til underudvalgene, sørger vi også for at gøre information tilgængeligt, så du kan følge med i, hvad der foregår på studiet. Det er os, der står for produktionen og salget af kompendier og kontorartikler, og det er desuden FAPIA, der har betalt for en stor del af indretningen i de studerendes lokale og indkøbt de to fodboldborde i kantinen til de studerende. Vi har i FAPIA også sørget for en egenterapiordning, hvor du kan få terapi til billige penge, og en massageordning, så du kan booke en tid hos en af vores massører.

Hvordan bliver man medlem?

Medlemmer af FAPIA får rabat på kompendier, kurser, fester, massage og den årlige skitur. Som medlem af FAPIA modtager du desuden medlemsbladet Psyklen, som en gruppe frivillige studerende står for. Man køber medlemsskab på FAPIA-kontoret (100 kr / halvt år, 120 kr / helt år), hvor du også kan købe studierelevante ting som materialer til indbinding, tilmelde dig til kurser, tanke op på din kopikonto og meget mere. Se mere om dette under Kontoret.

Vil du være med?

FAPIA styres af FAPIA-bestyrelsen, som vælges på den årlige generalforsamling i marts måned. Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen, kan du kigge ind på FAPIA-kontoret og høre nærmere om, hvad der ligger i arbejdet. Bestyrelsen mødes typiskén gang i måneden og arbejder med studiemiljøet, salg af materialer til studiet og meget meget mere. Det er spændende at være med, og hvis du er frisk på at give en hånd med, kan vi garantere at du får et meget bedre indblik i studiemiljøet på psykologisk instuttet – og det er fedt! Det er desuden bestyrelsen, som dagligt driver FAPIA-kontoret.