Efterår 2014

Her kan du finde oplysninger om kompendiesalget for semestret Efteråret 2014.

Pensumservice på Psykologisk Institut

Information fra biblioteket og FAPIA

BSS har besluttet at lave pensumservice for alle institutter. Det betyder at der ikke længere kan optrykkes tidsskriftartikler i kompendier, når vi har online adgang til tidsskriftet og årgangen. I stedet bliver der på fagets side i Blackboard lagt en pensumliste, der indeholder links til artikler samt information om, hvad der er optrykt i FAPIA’s kompendier eller er opstillet på semesterhylde. Kun studerende, der er tilmeldt faget på Blackboard kan se listerne, som bliver uploadet af fagkoordinatorerne løbende. (http://blackboard.au.dk/)

Indholdslisterne til FAPIA’s kompendier for Efteråret 2014 er færdige og vi har nu fået tilladelse af biblioteket til at offentliggøre dem.

2 tanker om "Efterår 2014"

 1. Kære Fapia.

  Er det muligt at få kompendier sendt hjem? Jeg bor i Odense, og der er svær for mig at tage til Århus for at hente kompendier. Jeg håber I er forståelige omkring mit problem.

  Hilsen

 2. Hej Ayan

  Det er desværre ikke muligt for os at sende kompendierne.
  Hvis du kan få en kammerat til at hente det, er det muligt, hvis han/hun tager dine printede billetter og dit studiekort med. Ellers er du desværre nødt til selv at komme op på vores kontor.

  Venlig hilsen Emil, fapia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.