Medlemsskab og fordele

Hvad får man for sit medlemsskab?

Som medlem af FAPIA er du med til at sikre et godt studiemiljø på PI. Pengene fra medlemsskaberne går til alle vores udvalg, som sørger for at arrangere fantastiske arrangementer. Som medlem får du selvfølgelig rabat på alle disse arrangementer og fester, men du får også rabat på dine kompendier, spændende kurser, terapi, massage og den årlige FAPIA-skitur. Som medlem af FAPIA modtager du desuden medlemsbladet Psyklen elektronisk, som en gruppe frivillige studerende står for.

 

Hvordan bliver man medlem?

For at blive medlem af FAPIA skal man købe et medlemsskab på FAPIA-kontoret eller over nettet (her). Dette koster 100 kr for et halvt år og 120 kr for et helt år. På FAPIA-kontoret kan du desuden også købe studierelevante ting som materialer til indbinding, tilmelde dig kurserne, få en massagetid eller bare stille et opklarede spørgsmål.

 

Fordelsaftaler

Så er der nyt fra FAPIA. Vi har i den senere tid arbejdet på at få fordelsaftaler for vores medlemmer.I den forbindelse kan jeg oplyse at vi har indgået et samarbejde med Billigvoks.dk, som sælger bla. hårprodukter, således at alle FAPIA medlemmer får 10% rabat på deres ordrer.

Aftalen fungerer således at man skal bruge en rabatkode ved bestilling. Denne rabatkode kan enten fås på FAPIA-kontoret, eller ved at skrive til undertegenede.

Tjek dem ud: www.billigvoks.dk