Studentersektionen (DPS)

DPS: Studentersektionen i Dansk Psykolog Forening

Hvad er Studentersektionen?

Studentersektion i Dansk Psykolog Forening (DPS) er en studenterforening under Dansk Psykolog Forening (DP), som er psykologers og psykologistuderendes fagforening. I DPS arbejder vi for at fremme og styrke de psykologistuderendes faglige samt fagpolitiske interesser. Det gør vi bl.a. ved at afholde fagrelevante arrangementer som f.eks. foredrag, kurser, virksomhedsture og frivilligmesse. Samtidig har DPS repræsentanter i hovedbestyrelsen og forskellige udvalg i Dansk Psykolog Forening. Således er vi med til at være de studerendes stemme i et stort netværk af danske psykologer. Vi har endvidere repræsentanter i både den europæiske sammenslutning af psykologistuderende (EFSPA) samt i det nordiske samarbejde (NPS).

Vi er altid repræsenteret på psykrådsmøderne, hvor du vil kunne høre nyt om vores seneste arbejde samt kommende planer for arrangementer m.m.

 

Hvad kan du få ud af DPS og DP?

Ved at støtte op om DPS’ arrangementer og blive medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at opleve et fagligt fællesskab, få en udvidelse af din psykologiske horisont samt blive fagligt underholdt sammen med dine medstuderende. Det er især også gennem Dansk Psykolog Forening og Studentersektionen, at du har mulighed for at få en viden om, hvordan livet som psykolog vil blive, når studietiden pludselig er forbi. Du vil f.eks. få vores fagblad P, hvor du vil kunne blive holdt ajour med hvilke tematikker og problemstillinger psykologer på arbejdsmarkedet har at gøre med netop nu. Derudover har man som medlem af DPS fortrinsret til at deltage på de arrangementer, vi afholder. Alt sammen ting som er yderst relevante, uanset om du er på starten af bacheloren eller nær specialet, fordi det sætter din uddannelse ind i et større perspektiv og giver dig en ekstra dimension til dit studie.

Bliv medlem af Dansk Psykolog Forening

Ønsker du at blive medlem af Dansk Psykolog Forening kan det gøres via dette link: https://www.mitdp.dk/default.aspx?func=workflow.view&action=member.register&mode=register&dummy_itemid=tmpMemberLink&wfguid=98fec565-eaa0-4068-a32d-27222d9a11bf

 

Bliv aktivt medlem af Studentersektionen

Som aktivt medlem af Studentersektionen i Aarhus er du med til at holde arrangementer for psykologistuderende, og du har samtidig mulighed for at sidde med i udvalg og bestyrelse i Dansk Psykolog Forening. Her i Århus holder vi månedlige møder, og derudover er der 2 årlige landsstyrelsesmøder med delsektionerne i Aalborg, Odense og København. Alt dette giver dig store muligheder for at netværke, både med andre studerende og uddannede psykologer, og få erfaring med organisatorisk arbejde. Arbejdet er frivilligt og fantastisk sjovt og lærerigt – og erfaringen er gratis. Vi holder generalforsamling hvert år i februar, hvor du har mulighed for at høre mere om arbejdet som aktiv i sektionen samt blive valgt ind, hvis det viser sig, at vi er et projekt, som du ikke vil gå glip af at bidrage til og få erfaringer med. Alle er selvfølgelig velkomne på vores generalforsamlinger, uanset om man vil være aktiv eller ej.

 

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Dansk Psykolog Forening og Studentersektionen kan du læse mere på www.dp.dk. Her kan du også se de gældende kontingentsatser.

Har du spørgsmål eller kommentarer svarer vi med glæde på dem. Du kan kontakte os via mail på dpsaarhus@gmail.com

Hvis du tilmelder dig vores Facebookside, får du invitationer til vores arrangementer i både Århus, Aalborg og København. Vi hedder DPS – Dansk Psykologforenings Studentersektion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.