Kein Cortex

Kein Cortex
Hvad er Kein Cortex?
Baren står for fredagsbaren på psykologi hver fredag (så godt som i hvert fald) i perioderne september-december og februar-maj, samt ekstra barer ved store afleveringstidspunkter og lignende. En almindelig fredagsbar er i tidsrummet 14.00-20.00, men vi har også to længere arrangementer hvert semester; enten fra 14.00-22.00 eller 14.00-02.00, – disse har oftest forskellige temaer.
Hvad sker der i baren?
Du kan finde baren nede i hjørnet ved siden af kantinen, hvor vi hver fredag finder vores lækre, superflotte bar frem og stiller op, så vi kan lange drikkevarer over disken til helt vildt fordelagtige priser!!! Der er selvfølgelig mulighed for udskænkning af forskellig art; både øl, vand og drinks, med lækker musik i baggrunden. Vi har også en række spil til en mere hyggelig og rolig eftermiddag som afslutning på ugen.
Barudvalget
I Kein Cortex er vi 18 medlemmer fordelt nogenlunde ligeligt mellem piger/kvinder og drenge/mænd. Helle Friis er p.t. formand.
Hvis du kunne tænke dig at være med i baren skal du udfylde dette fine ansøgningsskema og lægge det i Barens dueslag Ansøgningsskema
Link til egen hjemmeside
Hvis du vil vide mere har vi også vores egen hjemmeside: www.keincortex.dk
Kontakt
Formand: Helle Friis – Tlf. 26 36 43 98, keincortex@fapia.dk
Kein Cortex 2008

Hvad er Kein Cortex?

Psykologis fredagsbar, som står for barer i Forhistorisk Kantine stort set hver fredag i perioderne september-december og februar-maj. Derudover er der enkelte torsdagsbarer samt to ekstra lange barer om fredagen samt bar efter eksamensafleveringer og lignende.

Samfundsfaglig Fredagsbar

En almindelig fredagsbar er i tidsrummet 15.00-19.00 og afholdes i Forhistorisk Kantine. Disse afholdes i samarbejde med JUS (jura) og PF (statskundskab). Sammen danner vi Samfundsfaglig Fredagsbar.

Hvad sker der i baren?

Hver fredag bliver vores superflotte bar stillet op, så vi kan lange drikkevarer over disken til fordelagtige priser. Der er mulighed for både øl, cider og sodavand, med lækker musik i baggrunden. Vi har også en række spil til en mere hyggelig og rolig eftermiddag som afslutning på ugen. Ofte er vi ekstra kreative og arrangerer fx bordfodboldturnering, beerpong, bordtennis eller mario-cart på storskærm mm.

Barudvalget

I Kein Cortex er vi ca. 20 medlemmer fordelt nogenlunde ligeligt mellem piger/kvinder og drenge/mænd. Asmund Karinssøn Lund er p.t. formand.

Hvis du kunne tænke dig at være med i baren, skal du til hver semesterstart holde øje med Kein Cortex’ facebookside, hvor der vil blive informeret om ansøgningsfrister og andet relevant.

Kontakt

Mail: keincortex@gmail.com
Facebook: Gruppen ”Kein Cortex”