Psykologisk Sommerlejr 2016

Psykologisk Sommerlejr 2009
Sidste Nyt
Alle pladser er nu optaget til Psykologisk Sommerlejr 2009.
Der er stadig plads på ventelisten for Københavns universitet. Hvis der skulle opstå afbud, kontakter vi folk herpå. Send en mail til sommerlejr@fapia.dk med navn, e-mail-adresse, tlf.nr. og universitet for at komme på ventelisten.
Psykologisk Sommerlejr 2009
Psykologisk Sommerlejr er en fantastisk mulighed for psykologistuderende fra Århus, Ålborg og København. Sommerlejren er 5½ dage i smukke omgivelser på Nordfyn, med den perfekte blanding af socialt samvær og læring. Årets sommerlejr ligger tirsdag d. 7. juli til søndag d. 12. juli 2009.
Hvorfor skal jeg med på psykologisk sommerlejr?
De tre bedste grunde til at komme er:
1: Socialt samvær med nye venner
Du vil møde friske psykologistuderende, både fra dit eget studie og de andre universiteter. Der er en super god og afslappet stemning, og programmet er spækket med spændende aktiviteter. Volleyball, snobrød, guitarspil og gallamiddag er blot et udsnit af de mange muligheder!
2: For at lære!
Tre af dagene er spækket med faglighed gennem workshops med erfarne psykologer. Fokus ligger på den praktiske tilgang og de konkrete færdigheder, det kræver at være psykolog, og som ofte savnes på studiet. Du kan se frem til nogle spændende dage med ny viden og nye evner.
3: Netværk på tværs af universiteterne. 
Du kan lære nye venner og kommende kollegaer at kende i Aalborg, Århus og København. Der er mulighed for at få udvidet netværket og lære mere om, hvordan psykologistudiet fungerer på tværs af de forskellige universiteter. Der deltager både studerende fra de tidligere og de senere semestre.
Lejren
Lejren foregår i Martofte på Nordfyn. Vi mødes på Odense Banegård tirsdag d. 7/7 omkring kl. 15 og tager en bus sammen. Nærmere informationer omkring transport, program, indholdet af læringsdagene vil blive sendt løbende ud, når tiden nærmer sig. Prisen vil blive endeligt fastsat tættere på tilmelding, og vil kun ligge på omkring 680 kr. Der vil være 50 kr. rabat for medlemmer af FAPIA i Århus.
OK, jeg er overbevist! – Hvordan kommer jeg med?
Godt at du spørger! Tilmelding åbner fredag d. 17. april 2009 kl 12.00. Der er kun 30 pladser, som fordeles ligeligt mellem psykologistuderende fra Århus, Aalborg og Københavns Universitet efter først-til-mølle princippet.
Tilmelding sker ved at sende en mail til sommerlejr@fapia.dk med: Navn, Email, Telefonnummer samt Universitet og Semester. Skriv også om du er medlem af FAPIA (Århus) og evt. særlige forhold mht. fx maden. Du vil herefter modtage nærmere informationer.
Hvis du vil sikre dig en plads, anbefaler vi, at du tilmelder dig allerede fredag d. 17. april kl. 12.00, hvor tilmeldingen åbner. (Tilmeldinger modtaget inden dette vil imidlertid naturligvis ikke blive taget i betragtning).
Tilbage er kun at sige:
Vi ses på PSYKOLOGISK SOMMERLEJR 2009!
Mvh Sommerlejrudvalget 2009:
Emil Lindeløv Vestergaard, Mette Ibsen og Lise Fischer-Mogensen

Psykologisk Sommerlejr 2016

 

Psykologisk Sommerlejr er en fem dages sommerlejr for psykologistuderende fra hele landet. Formålet med lejren er at få nye psykologfaglige indspark samt networke og hygge med andre psykologistuderende. Emnerne for de tre kursusdage på lejren varierer fra år til år, men fælles er, at fokus vil være praksisnært med så mange øvelser som muligt. Som deltager på Psykologisk Sommerlejr får du lov at prøve kræfter med forskellige retninger indenfor psykologien og ikke mindst danne dig egne praksiserfaringer sammen med 28 nye bekendtskaber fra hele landet!

Sommerlejren løber i år af stablen i uge 33 (15. -19. august 2016) i Trollhytten ved Silkeborg.

Årets Workshops er:
“Sexologi, familierelationer, samliv og tilknytningens betydning hertil” v. Chleo Dharma
“Nyuddannet psykolog og udfordringerne i det terapeutiske arbejde” v. Maja Lindemann Sørensen
“Dialektisk Adfærdsterapi” v. Mads Kjær

 Prisen kommer til at være 675 kr (540 kr for FAPIA medlemmer). Tilmeldingen åbner lørdag d. 18. maj 2016 kl 12.00 hvorefter du har to dage til at tilmelde dig. Dvs. tilmeldingen lukker igen mandag d. 20. maj kl. 23.59.

For at tilmelde dig Psykologisk Sommerlejr 2016 skal du sende en mail til PsykologiskSommerlejr2016@gmail.com med dit navn, mailadresse, telefonnummer og en angivelse af, hvilket universitet, du hører til samt semester. Derudover må du gerne notere, om du er medlem af FAPIA (Århus) eller andre særlige forhold (fx om du er allergiker, vegetar el. Andet). Du vil herefter modtage nærmere informationer.

Da vi kun har 28 pladser, altså 7 deltagere pr. universitet, vil deltagerne bliver udtrukket vha. lodtrækning. MEN! Tøv endelig ikke med at melde til! Tidligere har vi kun haft ganske få tilmeldinger fra nogle universiteter, så hvis der er ledige pladser fra ét universitet, bliver de fordelt ud til de universiteter med mange tilmeldinger.

Find nærmere info på vores facebook-side “Psykologisk Sommerlejr 2016″. Link: https://www.facebook.com/Psykologisk-Sommerlejr-2016-1804397349784313/?fref=ts

 

Vi ses!

Mvh. Sommerlejrudvalget 2016.