Jobopslag

FAPIA formidler en lang række studierelevante jobs.

Er du psykologistuderende på AU og har brug for et job?

Søg på ‘FAPIA Jobbank’ på Facebook og ansøg om medlemskab i vores gruppe. På den måde vil du jævnligt få notifikationer om de jobtilbud vi modtager.

Vil du slå et job op?

Hvis man er i besiddelse af jobopslag, som følge af at man arbejder et sted eller af anden fornuftig grund, er man velkommen til at sende oplysninger (i PDF) til fapiapsyk@gmail.com – så skal vi nok sørge for at det bliver offentligt tilgængeligt for de andre studerende på PI.
Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi har retningslinjer for opslag af frivillige jobs. FAPIA deler kun opslag, hvis de kan leve op til følgende retningslinjer:
1. Såfremt der er tale om terapi eller støttende samtale, så skal der være supervision
2. Der må ikke være betaling for en frivillig ydelse
3. Jobbet skal være psykologisk relevant
4. Såfremt kontorvagten vurderer, at FAPIA ikke kontaktes i en sober tone, så har kontorvagten ret til at nægte længere kontakt og opslag af jobbet
Disse retningslinjer er besluttet i ønsket om at passe på hinanden som studerende og vores fag. Vi lader os desuden inspirere af Dansk Psykologforenings retningslinjer for frivilligt arbejde, som kan findes her.
Ønsker du, at dele et opslag om praktikplads? Så send en mail til Thomas Iversen, instituttets praktikkoordinator – thomasi@psy.au.dk
OPSLAG MODTAGES KUN VIA VORES MAIL:-)

 

 

1 tanke om “Jobopslag

 1. Kære Fapia
  Her på Center for Voldtægtsofre søger vi en psykologistuderende som kunne tænke sig at være studentermedhjælper. Er det noget I vil hjælpe med at formidle på facebook? Og hvem må jeg i givet fald sende ansøgningstefsten til?
  Mvh
  Mikkel Arendt
  Mikkel Arendt

  Ledende psykolog
  CfV – Center for Voldtægtsofre
  Behandlings- og Videnscenter
  Fælles Akutafdeling Aarhus Universitetshospital
  Nørre Boulevard 1 DK-8000 Aarhus C

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *