Hyggocampus

Hyggocampus

Navnet Hyggocampus fortæller ret godt, hvad dette udvalg går ud på – nemlig at hygge! Hyggocampus opstod for at fremme det sociale på psykologisk institut, hvilket var meget efterspurgt på det til tider ensomme studie. Intentionen er, at man kan komme og hygge sig med dem man kender, men også møde nye mennesker på tværs af semestre og hold. Hyggocampus arrangerer derfor mindst tre arrangementer pr. semester, der som oftest vil ligge på eftermiddage og aftener i hverdagene og med kaffe og kage i stedet for øl og shots. Vi har bl.a. haft afholdt månedlige bezzerwizzer-turneringer, hypnoseshow, kræmmermarked og julebanko og har masser af idéer til kommende arrangementer.

Udvalget består af ca. 11 medlemmer fra både kandidat- og bachelordelen. Til hvert arrangement bliver der valgt et tovholdere, der hovedsagelig står for praktiske til det enkelte arrangement, men alle hjælper selvfølgelig til. Vi afholder møde to-tre gange i løbet af et semester, og holder derudover sociale arrangementer bare for udvalget.

Vi søger nye medlemmer ved starten af alle nye semestre, såfremt der er ledige pladser i udvalget. Så hvis du synes, at det kunne være interessant at være med til at sætte præg på det sociale på PI, så udfyld en ansøgning og hver opmærksom på ansøgningsfristen på facebook og på opslag m.m. på studiet. Din Ansøgningsblanket sendes pr. e-mail til formanden Henriette via hyggocampus@gmail.com.

På vores Facebookgruppe bliver der løbende orienteret om kommende arrangementer og lagt billeder ud fra tidligere begivenheder, så meld dig ind i den, hvis du vil holdes opdateret (søg på Hyggocampus).

Har du forslag til mulige, sjove arrangementer, du synes ville være i Hyggocampus’ ånd, så send os gerne en e-mail på hyggocampus@gmail.com.

Kontakt

Formand: Henriette Bak

Email: hyggocampus@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *