FAPIA

Alt I Fapia
Hvad fa´en er FAPIA?
FAPIA er Foreningen Af Psykologistuderende I Aarhus. Vi er en forening med formålet at gøre studiet mere behageligt, bedre, lettere og federe for de psykologistuderende i Århus.
Hvordan gør I liiige det?
Vi sørger for at gøre informationer tilgængelige, så du kan følge med i, hvad der foregår på studiet. Vi giver økonomisk støtte til sociale og faglige arrangementer – hvis du er ved at lave et arrangement for psykologistuderende, kan du ansøge om støtte til dette. Det er desuden FAPIA, der har indkøbt de to fodboldborde i kantinen til de studerende, ligesom vi også står for de kopimaskiner, som de studerende kan anvende. Vi har også en massageordning, så studerende kan booke en tid hos en massør på instutittet billigt.
Hvordan bliver man medlem?
Medlemmer af FAPIA får rabat på kompendier, kopikort, kurser, fester, massage. Som medlem af FAPIA modtager du desuden medlemsbladet Psyklen, som en gruppe frivillige studerende står for. Man køber medlemsskab på FAPIA-kontoret (125 kr / halvt år, 175 kr / helt år), hvor du også kan købe studierelevante ting som kopikort, materialer til indbinding, tilmelde dig til kurser og meget mere. Se mere om dette under Kontoret.
Vil du være med?
FAPIA styres af FAPIA-bestyrelsen, som vælges på den årlige generalforsamling i marts måned. Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen, kan du kigge ind på FAPIA-kontoret og høre nærmere om, hvad der ligger i arbejdet. Bestyrelsen mødes typisk hver 3. uge og arbejder med studiemiljøet, salg af materialer til studiet og meget meget mere. Det er spændende at være med, og hvis du er frisk på at give en hånd med, kan vi garantere at du får et meget bedre indblik i studiemiljøet på psykologisk instuttet – og det er fedt! Det er desuden bestyrelsen, som dagligt driver FAPIA-kontoret.

Læs mere om FAPIA-kontoret, og hvad du kan

bruge det ti

VELKOMMEN

Hvad er FAPIA?

FAPIA er Foreningen Af Psykologistuderende I Aarhus. Vi er en forening med det formål at gøre studiet mere behageligt, bedre og federe for de psykologistuderende på Psykologisk Institut. Foreningen består af en bestyrelse, sociale udvalg på studiet samt alle dem, som køber medlemsskab af foreningen.

Hvad gør FAPIA?

FAPIA er en paraplyorganisation, der yder økonomisk støtte til næsten alle udvalg på psykologi. Derudover står FAPIA for produktionen og salget af kompendier og kontorartikler, så din faglige hverdag bliver nemmere. Tillige administrere foreningen en  egenterapiordning samt en massageordning. Derudover faciliteres kommunikationen af en lang række studierelevante jobs. Og sidst men ikke mindst uddeler foreningen specialepladser.
Ydermere findes Fapia-Fonden, der er DIN mulighed for at søge penge til afholdelse af events, der er til glæde for dine medstuderende. Fondens kapital er på 5.000 kr. pr. år, så hold dig ikke tilbage – send os en ansøgning!

Medlemsskab

Som medlem af FAPIA får du bl.a. rabat på kompendier, kurser, foredrag, fester, egenterapi og massage. Og så er du med til at støtte den sociale trivsel på Psykologi! At foreningen kan yde økonomisk støtte til udvalgene, skyldes de penge, som kommer ind via medlemsskabskontingentet. Du kan købe medlemsskab ved at trykke her.

Vil du være med i bestyrelsen?

FAPIA styres af FAPIA-bestyrelsen, som vælges på den årlige generalforsamling. Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen, kan du kigge ind på FAPIA-kontoret og høre nærmere om, hvad der ligger i arbejdet. Bestyrelsen mødes typisk én gang i måneden, og hvis du er frisk på at give en hånd med, kan vi garantere at du får et meget bedre indblik i studiemiljøet på Psykologisk Institut.

Brug dropdown-menuen for bl.a. at udforske, hvem som sidder i FAPIA-bestyrelsen, læse referater fra de månedlige bestyrelsesmøder og tjekke fordele ved at være medlem ud.