Dimissionsudvalget

Vi er en lille gruppe af studerende fra Psykologisk Institut, som arbejder sammen med instituttet for at gøre dimissionen til et hyggeligt og stemningsfuldt arrangement. Dimissionen er efterhånden en fast tradition på Psykologisk Institut, eftersom vi startede med at arrangere dette i sommeren 2014, og flere hundrede nu er med til fejringen hver gang. Vi afholder på nuværende tidspunkt to dimissioner per år (sommer og vinter), hvor vi fejrer de nye psykologer fra Aarhus Universitet.

Dagen indeholder bobler, taler, kransekage, en fantastisk stemning og meget mere. Selvom du lige er startet, synes vi, det er vigtigt, at du ved, at der for enden af tunnelen (som man når, før man ved af det) venter en velfortjent fest!

Vi vil derfor opfordre dig til at like vores facebookside ”Dimission på Psykologisk Institut – Aarhus Universitet”. På den måde er du sikker på at modtage løbende updates på kommende dimissioner, billetkøb, fotos og meget mere. Derudover optager vi løbende nye medlemmer, hvilket vi vil annoncere på blandt andet denne side.

De bedste hilsner
Dit Dimissionsudvalg

Kontakt:
Mailadresse: dimissionpsykologi@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *