Smøringsudvalget

Hvad er Smøringsudvalget?

Som det nok allerede er gået op for dig, så har vi på Psykologisk Institut rigtigt mange udvalg. Det er derfor også meget sandsynligt, at du netop nu sidder og overvejer, hvad vi dog skal med et Smøringsudvalg! Det skal vi fortælle dig her… Smøringsudvalget blev dannet i efteråret 2010 med det ene formål at glæde de studerende på Psykologisk Institut og, om muligt, skabe et endnu bedre studiemiljø for alle jer dejlige mennesker. Vores altoversmørende mål er at få studielivet til at køre som smurt, og derfor er vores livsbekræftende motto: Det er smørr’d der gør’d!

I gamle dage smurte vi alt fra knirkende læsesalsdøre til din gamle cykelkæde og dine rustne gear. I dag smører vi din gane med lækker vin og stærk chili, forkæler øjnene med nøgne kroppe, udfordrer nerverne med skrækindjagende Halloween-løb og sætter gang i lattermusklerne med erotiske novelleoplæsninger, der gør 50 Shades til skamme.

Med et stjernespækket panel af forelæsere blev vores arrangement ”Smør og Monopolet” en uovertræffelig selverklæret succes! Hvem ved, hvad det næste bliver?

Hvad ligger til grund for det sofistikeret navnevalg? Det er klart, at et udvalg, som favner så mange forskelligartede discipliner skal kunne appellere bredt. Som I sikkert kan forestille jer, har idéerne derfor været mange og diskussionerne lange. Til syvende og sidst nåede vi dog til kongruens over navnet “Smøringsudvalget”, som egentlig er en forkortelse af “Smørringsudvalget”.

Meld dig ind i vores Facebook-gruppe (Smøringsudvalget) og hold øje med, hvad det næste event bliver!

Kontakt:

Facebook: Smøringsudvalget                      Formand: Sine Kjeldgaard-Christiansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *