Bliv medlem

Har du lyst til at få billig massage eller terapi, spare penge på kompendierne, komme afsted på skitur for færre gryn, have lidt flere penge til overs til festerne- eller vil du bare gerne støtte alle de dejlige sociale og faglige udvalg, vi har på Psykologisk Institut, så kan du købe et FAPIA-medlemskab her.

Du kan vælge mellem følgende medlemskaber:

½ år: 100 kr. / 50 kr. med DP-medlemsskab (efterår 2024)

1 år: 120 kr. / 60kr. med DP-medlemsskab (efterår 2024 – forår 2025)

2 år: 220 kr. / 110 kr. med DP-medlemsskab (efterår 2024 – forår 2026)

4 år: 400 kr. / 200kr. med DP-medlemsskab (efterår 2024 – forår 2028)

Samarbejde med Dansk Psykolog Forening

FAPIA samarbejder med Dansk Psykolog Forening (DP), hvilket konkret betyder, at du som ny studerende, der er meldt ind i Dansk Psykologforening kan købe studiestartspakken (inkluderer 1 års FAPIA-medlemsskab samt to kompendier til dine fag på 1. semester) og kun betale for kompendierne. Hvis man er medlem af DP får man således et helt års FAPIA-medlemsskab gratis!

Hvis man er ældre studerende giver et medlemsskab af Dansk Psykologforening HALV PRIS på  medlemsskab af FAPIA.

Hvis du er medlem af DP vælger du dette inde på safeticket, når du bestiller dine kompendier og medlemsskab. Meld dig ind i Dansk Psykolog Forening (DP) her, for at få rabat på FAPIA-medlemsskab og en lang række af andre ting, såsom forsikring, rådgivning, yoga, skønhedspleje, mm.

Refundering af medlemsskab

Man kan som udgangspunkt ikke få refunderet køb af FAPIA-medlemskab. Der kan dog i særtilfælde søges om dispensation, hvilket gøres ved at skrive til vores mail: fapiapsyk@gmail.com.