Det får du

Herunder kan du læse om det bidrag til den sociale trivsel, du giver, når du er medlem af FAPIA samt de rabatter du får, når du deltager i de sociale arrangementer på PI. Længere nede kan du også læse om kompendier, massage og FAPIAs egenterapi – alt sammen foreningstilbud, som kun bliver bedre, hvis man er medlem.

Udvalg og rabatter

Når du benytter dig af de sociale udvalgs arrangementer og tilbud, så vid, at de ikke ville kunne eksistere uden det økonomiske tilskud, som FAPIA får via medlemskontingenterne. Derfor har udvalgene også givet en lille monetær gulerod til de studerende, som stolt kan fremvise et FAPIA-klistermærke. Som medlem får du derfor en lang række rabatter på de sociale arrangementer, som foregår på PI.

Kompendier

Ved hvert semesterstart sælger vi kompendier, så du sparer tid ved kopimaskinerne. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan købe FAPIA-kompendierne, men det er billigere med medlemskab. Du kan bestille kompendierne her.

Følg desuden dropdown-menuen under ‘Kompendier’ for at se indholdsfortegnelser over kompendierne til de forskellige fag. Du er også altid velkommen til at kigge en tur forbi kontoret og se, om vi kan gøre dit studie lettere for dig.

Massage

FAPIA har fået en lækker aftale sat op med en dygtig fysioterapistuderende, som giver gode og fordelagtige priser for massage. For en halv time koster det 100 kr for FAPIA-medlemmer og 125 kr for ikke-medlemmer.

Du kan booke tid til massage på Facebooksiden “FAPIA Massage”.

Egenterapi

En del psykologistuderende vælger at gå i egenterapi. Egenterapi er terapi-sessioner ved en professionel psykolog. Nogle gør det for at få sparring omkring de problemer, som de møder i deres hverdag, eller at få behandlet nogle af de problemer, der gør deres liv sværere. Egenterapi henvender sig også til dem, der blot har lyst til at prøve, selv at ligge på briksen. Dette kan normalt være en dyr fornøjelse. FAPIA har derfor lavet en aftale med en række af privatpraktiserende psykologer i Aarhus, som giver en studievenlig pris mod forevisning af FAPIA-medlemsskab.

Du kan downloade en oversigt over psykologerne og priserne ved at klikke her.