Det får du

Herunder kan du læse om det bidrag til den sociale trivsel, du giver, når du er medlem af FAPIA samt de rabatter du får, når du deltager i de sociale arrangementer på PI. Længere nede kan du også læse om kompendier, massage og FAPIAs egenterapi – alt sammen foreningstilbud, som kun bliver bedre, hvis man er medlem.

Udvalg og rabatter

Når du benytter dig af de sociale udvalgs arrangementer og tilbud, så vid, at de ikke ville kunne eksistere uden det økonomiske tilskud, som FAPIA får via medlemskontingenterne. Derfor har udvalgene også givet en lille monetær gulerod til de studerende, som stolt kan fremvise et FAPIA-klistermærke. Som medlem får du derfor en lang række rabatter på de sociale arrangementer, som foregår på PI.

Kompendier

Ved hvert semesterstart sælger vi kompendier, så du sparer tid ved kopimaskinerne. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan købe FAPIA-kompendierne, men det er billigere med medlemskab. Du kan bestille kompendierne her.

Følg desuden dropdown-menuen under ‘Kompendier’ for at se indholdsfortegnelser over kompendierne til de forskellige fag. Du er også altid velkommen til at kigge en tur forbi kontoret og se, om vi kan gøre dit studie lettere for dig.

Massage

FAPIA har fået en lækker aftale sat op med en dygtig fysioterapistuderende, som giver gode og fordelagtige priser for massage. For en halv time koster det 100 kr for FAPIA-medlemmer og 125 kr for ikke-medlemmer.

Du kan booke tid til massage på Facebooksiden “FAPIA Massage”.

Terapi med FAPIA-rabat

FAPIA har indgået en aftale med en række privatpraktiserende psykologer i Aarhus, hvor man som FAPIA-medlem kan få rabat på terapi-sessioner. Dette kan du læse mere om i menuen ‘Terapi med FAPIA-rabat’ på forsiden.

Du kan downloade en oversigt over psykologerne og priserne ved at klikke her.