Bestyrelsen

Hvad for en bestyrelse??
FAPIA-bestyrelsen er de ansvarlige for FAPIA. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen i marts, og alle FAPIA-medlemmer kan stille op til bestyrelsen.
Hvad laver bestyrelsen?
Bestyrelsen holder møde ca. hver 3. uge, hvor vi arrangerer og sørger for studierelevante ting. Vi beslutter hvilke tilskud, der skal gives til de arrangementer, der bliver søgt om støtte til. Vi tager vores egne og andres ideer op og arbejder på at gøre studiet til et bedre sted for de psykologistuderende, både socialt og fagligt. Det er desuden folk fra FAPIA-bestyrelsen, der står for den daglige drift af FAPIA-kontoret.
Vil du være med?
Hvis du bliver valgt til bestyrelsen, kan vi love, at du får et godt overblik over studiemiljøet og lærer nye engagerede medstuderende at kende. Du får lov at give dit bidrag til et bedre studie og finder ud af, hvordan tingene hænger sammen på instituttet – og det er fedt! Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen kan du kigge ind på FAPIA-kontoret eller hive fat i en fra bestyrelsen for at finde ud af mere, eller du kan blot møde op til vores generalforsamling i marts – hvor der forresten er gratis øl til de opmødte.
Bestyrelsen 2009
Formand: Lærke Nybo – formanden@fapia.dk
Kasserer: Malene Gjerløw – m_gjerloew@hotmail.com
Fagrådssekretær: Kaare Bro Wellnitz- fagraadet@fapia.dk

Menige bestyrelesmedlemmer:
Maria Krüger
Morten Hedegaard
Lærke Nybo
Anna Anderson
Kimmie Kristiansen
Jacob Vestergård
Rasmus Jølberg
Anders Riber Kraaer
Mikkel Auning-Hansen

Hvad for en bestyrelse?

FAPIA-bestyrelsen er de ansvarlige for FAPIA. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen i marts, og alle FAPIA-medlemmer kan stille op til bestyrelsen.

Hvad laver bestyrelsen?

Bestyrelsen holder møde ca. hver måned og arrangerer og sørger for studierelevante ting. Det besluttes, hvilke tilskud der skal gives til de arrangementer, der bliver søgt om penge til. Derudover behandles egne og andres forslag til at gøre studiet til et bedre sted for de psykologistuderende, både socialt og fagligt.
Det er desuden folk fra FAPIA-bestyrelsen, der står for den daglige drift af FAPIA-kontoret.

Vil du være med?

Hvis du bliver valgt til bestyrelsen, kan vi love, at du får et godt overblik over studiemiljøet og lærer nye engagerede medstuderende at kende. Du får lov at give dit bidrag til et bedre studie og finder ud af, hvordan tingene hænger sammen på instituttet – og det er fedt! Hvis du overvejer at blive medlem af bestyrelsen kan du kigge ind på FAPIA-kontoret eller hive fat i en fra bestyrelsen for at finde ud af mere, eller du kan blot møde op til vores generalforsamling til næste år – hvor der forresten er gratis øl til de fremmødte.

Læs om den nuværende bestyrelse, referater fra møderne samt vedtægter og forretningsorden ved at følge drop-down-menuen.