Psyklen

Hvad er Psyklen?
Psyklen er institutbladet på Psykologisk Institut. Psyklen udkommer i semestermånederne og udsendes til medlemmer og støttemedelemmer af FAPIA samt omdeles til alle ansatte ved instituttet.
Redaktionen bestræber sig på at lave et alsidigt og spændende blad, som rummer alt fra seriøse, oplysende artikler til farverige anmeldelser af barer og fester på Psykologisk Institut. Desuden bringer vi, som en service til de studerende, kalenderoversigt, stillingsannoncer mm.
Redaktionen
På redaktionen er vi pt. seks medlemmer, som alle kan bidrage med noget forskelligt i forhold til at tage billeder, lave layout, skrive forskellige former for artikler og holde humøret højt når der er tryk på op til deadline.
Udover at se redaktionens arbejde i Psyklen kan du møde os til diverse arrangementer, hvor vi står klar med vores kamera og en anmeldelse rumsterende i baghovedet. Vi forsøger hele tiden at holde fingeren på pulsen, men mener du alligevel, at vi mangler at skrive om for eksempel et specielt emne eller en særlig begivenhed, modtager vi gerne forslag. Har du selv lyst til at skrive et enkelt indlæg eller to er dette meget velkomment! Indlæg sendes som vedhæftet fil til psyklen@gmail.com
Kontakt
Redaktør: Michael Jensen mail:  anothermicsroom@hotmail.com Tlf: 27145086

Hvad er Psyklen?

På redaktionen er vi alle frivillige studerende. Vi bidrager hver især med noget forskelligt i forhold til, hvordan bladet tager form. De fleste beskæftiger sig med at skrive artikler af forskellig art, men vi har også en layoutgruppe på om-kring, der op til deadline sørger for at få bladet til at se indbydende ud. Vi har ligeledes tilknyttet en fotograf samt et par stykker, der illustrerer artiklerne, når der er brug for det. Vi holder redaktionsmøde i forbindelse med udgivelsen af hvert blad. På møderne gennemgår vi det blad, som lige er kommet fra trykken, og vi diskuterer og brainstormer muligheder og indslag for det kommende blad. Udover at se og læse redaktionens arbejde i selve bladet, kan du møde os til diverse arrangementer, hvor vi står klar med vores kamera og en anmeldelse rumsterende i baghovedet.

Vi forsøger hele tiden at holde fingeren på pulsen, men mener du alligevel, at vi mangler at skrive om et helt særligt emne eller en særlig begivenhed, modtager vi gerne eksterne indlæg på vores mail!

Bliv medlem

Psyklen er en kreativ ventil og et vigtigt oplysnings-organ på Psykologisk Institut, og du er velkom-men, hvis du har lyst til at være en del af vores fællesskab, hvor du får mulighed for at slippe den mere krøllede del af din hjerne løs – det værende som fotograf, skribent, muse eller måske layouter. Du kan altid kontakte os på vores mail (psyklen@gmail.com) eller ganske uforpligtende dukke op til et af vores åbne redaktionsmøder, som bliver slået op på Facebook.

Udover at holde møder, arrangerer vi også forskellige hyggelige arrangementer sammen.

Giv et like på vores facebookside (http://www.facebook.com/psyklen), hvor du finder de nyeste udgivelser, dugfriske nyheder fra PI, konkurrencer, rekrutteringer af interviewpersoner til bladet og alt muligt andet psyklenlir.

Kontakt

Mail: psyklen@gmail.com