Eksterne udvalg

Andre grupper
Hvad for grupper?
Udover udvalgene på psykologi er der en række af andre tilbud. Her tænker vi på psykologisk sommerlejr, institutkoret “Basic Trust”, FapiaFonden og ikke mindst julerevyen.
Psykologisk Sommerlejr
Om sommeren har du mulighed for at komme på psykologisk sommerlejr, som er en sommerlejr for psykologistuderende fra både Århus, København og Ålborg. Du har muligheden for at komme på denne 5-dags-tur og møde nye medstuderende fra hele landet. Læs mere om Psykologisk Sommerlejr her.
Julerevyen
Til den årlige julefest opføres den sagnomspundne julerevy. Julerevyen laves af studerende med sans for revykunsten og ikke mindst en god portion intern humor. Læs mere om julerevyen her.
Koret
Kan du synge og har du lyst til at gøre det med dine medstuderende, er koret for de psykologistuderende, Basic Trust, måske noget for dig. Læs mere om koret her.
FapiaFonden
Har du en god idé, som du gerne vil føre ud i livet og som kommer dine medstuderende til gode, men mangler du lidt cool cass? Så læs mere her.

Ud over de ovenfor listede, er der også andre udvalg på psykologi, som dog ikke hører under FAPIA med en rammeaftale. Følg dropdown-menuen for at få mere at vide om disse udvalg.