Psykologisk Revy

Den årlige psykologiske julerevy
Julerevy bliver opført ved den årlige julefest på psykologi, som typisk afholdes i Turbinehallen. Julerevyen er et fantastisk festligt indslag, som altid bliver godt modtaget. Intern humor, gode parodier og meget meget mere står højest på listen, når en 8-10 kreative psykologistuderende slår sig løs.
Hvordan kommer man med?
Der er ingen fast kontaktperson for julerevyen, men Festudvalget laver typisk et lille underudvalg af mennesker til at starte julerevyen når tiden nærmer sig. Hold øje med opslagstavlerne engang i november, hvis du er interesseret i at være med til at lave næste års fantastiske julerevy.

Revyen på Psykologisk Institut er fra 2010 til nu vokset fra en mindre opsætning til et stort event med cirka 70 medvirkende. På scenen er der både skuespil, sang og dans, som bakkes op af revyens band og kor. Revyen spiller som regel sidst på efterårssemesteret og er altid et brag af et show!

Bag scenen står alle de mange, der har været med til at skrive manuskript, sy kostumer og lave scene og teknik. Ud over at være et stort og flot show er revyen altså også et sjovt projekt med plads til mange mennesker med forskellige kreative talenter og lyster.

Psykologisk Revy bidrager dermed til et godt og sjovt studiemiljø på Psykologisk Institut – både for de medvirkende og for gæsterne til forestillingerne.

Har du lyst til at være med til at skabe revyen og møde en masse dejlige mennesker på tværs af årgange? Eller vil du bare gerne vide, hvornår næste forestilling spiller? Så hold øje med opslag på instituttet og facebook-gruppen: Psykologisk Revy.

Venlig hilsen Koordinatorgruppen

Psykologiskrevy@gmail.com